Hyresgäster

Våra hyresgäster

En inspirerande miljö och ett samarbete som skapar affärsmöjligheter

I huset finns lokala och rikstäckande företag i en dynamisk förening. 
Samarbetet mellan människor och företag öppnar nya vyer samt utvecklar och inspirerar till framgångar. I utställningsdelen kan kunder bekanta sig med produkter och tjänster inom bland annat fönster, dörrar och solskydd i uppbyggda miljöer.

Dala Infra Group - Konsult inom el och signal

Dala Infra Group AB knyter ihop Dala El & Signal AB och Dala Consulting Infra Group AB till en expansiv organisation med siktet inställt på framtiden. 
Dala Infra Group erbjuder såväl strategiska som operativa konsulttjänster inom el- och signalinstallationer upp till 1000V. Allt beroende på vad ni som kund efterfrågar, så kan vi vara med från början på projektet med anbudsberäkning, projektering och projektplanering till det faktiska genomförandet, installation och slutbesiktning.
Mer om Dala Infra Group - dalainfragroup.se

InfraAction - Ett värderingsstyrt ingenjörsföretag

InfraAction är ett värderingsstyrt ingenjörsföretag med stora ambitioner.
Många av oss som arbetar på InfraAction har lång erfarenhet från olika delar av branschen och drivs av ett engagemang att bidra till ett modernt och nytt byggande. Detta åstadkommer vi genom att med våra värderingar och erfarenheter som grund bidra med action, kunskaper och nytänkande i de projekt vi är en del av.
För mer om InfraAction - www.infraaction.se

Moelven - En internationell sågverkskoncern

Moelven har under ca 100 år utvecklats från att vara ett bruk i Moelven som producerade oljekokta vagnshjul till att bli en internationell trämekanisk koncern.

Moelven vill vara en pålitlig aktör som kunder och leverantörer litar på. Med hållbar gran och tall som råmaterial gör vårt breda produkt- och tjänstesortiment oss till en av de ledande aktörerna i branschen. Vi säljer råmaterial vidare för bearbetning i andra branscher och använder det i våra egna produkter där vi producerar allt du behöver av trävaror för ditt hus, virke till industrin, limträ, byggmoduler, flexibla kontorslösningar, flis och bioenergi.

För mer info om Moelven - http://www.moelven.com/se

Information Minds - Kan informationshantering

Information Minds är ett leverantörsneutralt konsultföretag med starkt kunnande inom digital informations­förvaltning och e-arkivering. Vi har bred och stark kompetens inom centrala områden för utveckling av arbetsflöden och organisation, lång erfarenhet av lednings- och verksamhetsutveckling, arkivering, e-arkivering, förvaltningsjuridik och IT-utveckling.

Vi är idag en grupp med unik samlad kompetens, med tillgång till ett starkt nätverk av ytterligare kompetenser.

För mer info om oss - www.informationminds.se

Kling redovisning - Din redovisningsbyrå

Kling Redovisning är den personliga byrån som erbjuder kvalitativt och långsiktigt samarbete.
Vi på Kling Redovisning erbjuder anpassade lösningar för just dina behov. Du ska få bästa stöd och trygghet, så att du kan fokusera på det som du är bäst på. Välkommen till Kling Redovisning!
För mer info om oss - klingredovisning.se 

MP Åkeritjänster - Löser bemanningsproblem

Hos MP Åkeritjänster hittar du duktiga medarbetare med den behörighet och kompetens som du behöver.
MP Åkeritjänster inriktar sig mot transport och logistik. Vår personal har alla nödvändiga certifikat och behörigheter som ditt uppdrag kräver. Självfallet har vi gällande kollektivavtal, med arbetsmarknadens parter samt de försäkringar som erfordras. Vårt mål är helt enkelt, att lösa dina bemanningsproblem på ett tryggt och enkelt sätt.
För mer info om oss - www.akeritjanster.se

SODEXO - Ett världsledande serviceföretag

SODEXO erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas.
SODEXO är en multinationell koncern med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark. De omsätter drygt 659 miljoner euro samt sysselsätter ca 11 000 medarbetare. Det gör SODEXO till en av Norden ledande Service Managementföretag. De utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor och erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till Måltidstjänster, måltidskuponger och facility management etc. 
För mer info om SODEXO - klicka här

Midwaggon - Underhåller järnvägsvagnar

Midwaggon utför alla förekommande service- och underhållsarbeten på järnvägsvagnar.
Enklare underhåll klarar vi ofta på lättrepspår, tyngre reparationer och planerade underhåll samt revisioner görs i våra verkstäder. Vår ambition är att snabbt finna allt som behöver åtgärdas på kundens vagnar och i samförstånd med kunden utföra nödvändiga reparationer, så att vagnarna ska kunna rulla på spåren igen.
För mer info - www.midwaggon.se 

Veteranpoolen - Snabbt, enkelt och flexibelt

Veteranpoolen hjälper dig med hem, hantverk, trädgård och omsorg! Våra kunder är i alla åldrar. Men våra veteraner är trygga, erfarna och flexibla pensionärer som hjälper till löpande eller när du ringer efter oss.
Vi har alla tjänster som gör tillvaron lite enklare för såväl privatpersoner som företag. Exempelvis hemstäd, hantverk, trädgårdsarbete, hjälp med ledsagning och andra hushållsnära tjänster samt även företagsbemanning. Kontakta oss - vi hjälper dig gärna!
Mer info om Veteranpoolen hittar du här - veteranpoolen.se

Mockfjärds - Monterade fönster och dörrar

Mockfjärds erbjuder kompletta fönsterbyten.
En av de stora fördelarna med Mockfjärds är det kostnadsfria hembesöket. Ett fönsterbyte är en stor investering och för att få ett bra slutresultat krävs planering och eftertanke. Under hembesöket hjälper våra fönstermästare dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus. Som kund slipper du måttansvaret samt får en helhetslösning och ett fast pris att ta ställning till. Mockfjärds levererar både fönster och dörrar.
Mer information om oss hittar du på - mockfjards.se

Galaxen Bygg - Arbetsmiljö och Hälsa

Galaxen Bygg AB är byggsektorns företag för arbetsmiljö & hälsa, arbetsplatsförlagd rehabilitering och rekrytering av nyanlända och långtidsarbetslösa till byggbranschen. 

Galaxen Bygg AB är ett unikt, icke vinstdrivande, branschinitiativ som grundades 1986. Galaxen Bygg AB ägs gemensamt av Bravida, Byggföretagen, JM, NCC, Måleriföretagen i Sverige, Peab och Skanska.

Mer om Galaxen Bygg - www.galaxenbygg.se

Moogio - Ledande inom solskydd

Moogio har arbetat med solskydd i över 60 år och är idag Nordens ledande kedja för solskydd och fönsterinredning, med butiker på 31 orter i Sverige och Danmark.
Vi är specialister på solskydd och har ett brett utbud av bland annat högkvalitativa markiser, persienner, rullgardiner och klassiska gardiner. Under åren har vi lärt oss att en lösning sällan passar alla. Därför skräddarsyr vi alltid varje produkt enligt våra kunders önskemål och behov. För att solskyddet ska få exakt rätt utseende hjälper vi också till med både mätning och montering.
Mer om Moogio - moogio.se 

TST - Transportföretaget i Mellansverige

TST är ett transportföretag stationerat i Torshälla och Borlänge, med hela Mellansverige som distributionsområde.

Vi kan transport av gods, både stycke och pall och vi levererar i enlighet med kundens önskemål, med budbilar, extrabilar samt mat- och kyltransporter etc. För mer info om TST – www.tst.nu

Kontakta något av företagen!

“Teamwork makes the dream work”
Bang Gae