Hyresgäster

Våra hyresgäster

En inspirerande miljö och ett samarbete som skapar affärsmöjligheter

I huset finns lokala och rikstäckande företag i en dynamisk förening. 
Samarbetet mellan människor och företag öppnar nya vyer samt utvecklar och inspirerar till framgångar. I utställningsdelen kan kunder bekanta sig med produkter och tjänster inom bland annat fönster, dörrar och solskydd i uppbyggda miljöer.

Dala Infra Group - Konsult inom el och signal

Dala Infra Group AB knyter ihop Dala El & Signal AB och Dala Consulting Infra Group AB till en expansiv organisation med siktet inställt på framtiden. 
Dala Infra Group erbjuder såväl strategiska som operativa konsulttjänster inom el- och signalinstallationer upp till 1000V. Allt beroende på vad ni som kund efterfrågar, så kan vi vara med från början på projektet med anbudsberäkning, projektering och projektplanering till det faktiska genomförandet, installation och slutbesiktning.
Mer om Dala Infra Group - dalainfragroup.se

InfraAction - Ett värderingsstyrt ingenjörsföretag

InfraAction är ett värderingsstyrt ingenjörsföretag med stora ambitioner.
Många av oss som arbetar på InfraAction har lång erfarenhet från olika delar av branschen och drivs av ett engagemang att bidra till ett modernt och nytt byggande. Detta åstadkommer vi genom att med våra värderingar och erfarenheter som grund bidra med action, kunskaper och nytänkande i de projekt vi är en del av.
För mer om InfraAction - www.infraaction.se

Moelven - En internationell sågverkskoncern

Moelven har under ca 100 år utvecklats från att vara ett bruk i Moelven som producerade oljekokta vagnshjul till att bli en internationell trämekanisk koncern.

Moelven vill vara en pålitlig aktör som kunder och leverantörer litar på. Med hållbar gran och tall som råmaterial gör vårt breda produkt- och tjänstesortiment oss till en av de ledande aktörerna i branschen. Vi säljer råmaterial vidare för bearbetning i andra branscher och använder det i våra egna produkter där vi producerar allt du behöver av trävaror för ditt hus, virke till industrin, limträ, byggmoduler, flexibla kontorslösningar, flis och bioenergi.

För mer info om Moelven - http://www.moelven.com/se

Zavann - IT System och Tjänster

Zavann har specialiserat sig på att leverera affärslösningar till elhandelsföretag på den Europeiska marknaden.
Vi är 30 anställda som tänker och utvecklar system i samarbete med våra kunder. Tillsammans håller vi koll på en föränderlig elmarknad samt dess regler och rekommendationer. Som kund får du ta del av vår kompetens. Bland kunderna återfinns nystartade aktörer och merparten av de allra största i både privat och offentlig sektor.
För mer info om Zavann - www.zavann.se

Ringup - Expert inom kommunikation

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag.
I dagsläget är vi ca 60 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor, från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt.
För mer info om oss - ringup.se

EnviOn - Industriell produktmärkning

EnviOn, en av Nordens ledande leverantörer av märkutrustning till industrin, har under flera år, via sitt finska moderbolag, levererat miljövänlig märkfärg till skogsindustrin, har nu även etablerat ett svenskt dotterbolag i syfte att utöka sitt erbjudande med lösningar för industriell produktmärkning.
EnviOn's ambition är att förse kunder med lösningar som ger en högre kvalitet och effektivare produktion, som i sin tur leder till merförsäljning. 
För mer info om EnviOn - www.envion.se

Kling redovisning - Din redovisningsbyrå

Kling Redovisning är den personliga byrån som erbjuder kvalitativt och långsiktigt samarbete.
Vi på Kling Redovisning erbjuder anpassade lösningar för just dina behov. Du ska få bästa stöd och trygghet, så att du kan fokusera på det som du är bäst på. Välkommen till Kling Redovisning!
För mer info om oss - klingredovisning.se 

MP Åkeritjänster - Löser bemanningsproblem

Hos MP Åkeritjänster hittar du duktiga medarbetare med den behörighet och kompetens som du behöver.
MP Åkeritjänster inriktar sig mot transport och logistik. Vår personal har alla nödvändiga certifikat och behörigheter som ditt uppdrag kräver. Självfallet har vi gällande kollektivavtal, med arbetsmarknadens parter samt de försäkringar som erfordras. Vårt mål är helt enkelt, att lösa dina bemanningsproblem på ett tryggt och enkelt sätt.
För mer info om oss - www.akeritjanster.se

SODEXO - Ett världsledande serviceföretag

SODEXO erbjuder ett brett utbud av tjänster för en bättre livskvalitet i vardagen för alla som tar del av vår service. Samtidigt bidrar vi till att våra kunder kan prestera bättre och utvecklas.
SODEXO är en multinationell koncern med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark. De omsätter drygt 659 miljoner euro samt sysselsätter ca 11 000 medarbetare. Det gör SODEXO till en av Norden ledande Service Managementföretag. De utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor och erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till Måltidstjänster, måltidskuponger och facility management etc. 
För mer info om SODEXO - klicka här

Sakkes -  Proffs på inglasningar

Sakkes har över 20 års erfarenhet av balkonginglasningar. 
Med Sakkes är processen från köp till färdig installation trygg. Vi glasar in din balkong, bygger balkongtak och monterar solskydd. Sakkes skapar ditt eget extra rum. Vi erbjuder kostnadsfri mätning och visning av våra produkter. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm, Västerås, Eskilstuna, Nyköping, Örebro och Borlänge.
För mer info om Sakkes - klicka här

Midwaggon - Underhåller järnvägsvagnar

Midwaggon utför alla förekommande service- och underhållsarbeten på järnvägsvagnar.
Enklare underhåll klarar vi ofta på lättrepspår, tyngre reparationer och planerade underhåll samt revisioner görs i våra verkstäder. Vår ambition är att snabbt finna allt som behöver åtgärdas på kundens vagnar och i samförstånd med kunden utföra nödvändiga reparationer, så att vagnarna ska kunna rulla på spåren igen.
För mer info - www.midwaggon.se 

Greene - Samköp av el

Finlands största samköpstjänst av el med över 6000 nöjda kunder. Nu även i Sverige!
Greene har tusentals kunder i sin inköpstjänst av el och efterfrågan växer i rask takt. Genom att outsoursa elinköpet till experter inom området kan företaget göra stora besparingar och fokusera på sin egen verksamhet. 96% av Greenes kunder rekommenderar företaget. Greenes erbjudande passar lika väl det stora som det små företaget. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer.
För mer info - www.greene.se

Sector Alarm - Hemlarm

Sector Alarm är specialisten på hemlarm. Vi är nordens näst största leverantör av trygghetslösningar för privata hem och finns representerade i Sverige, Norge och Spanien, med över 200 000 kunder.
Sector Alarm hjälper dig att skydda ditt hem och din familj mot brand, överfall och inbott genom rätt komponenter installerade av rätt personal på rätt plats, kopplat till marknadens mest kompletta tjänst.
 För mer information om oss klicka på - www.sectoralarm.se

Veteranpoolen - Snabbt, enkelt och flexibelt

Veteranpoolen hjälper dig med hem, hantverk, trädgård och omsorg! Våra kunder är i alla åldrar. Men våra veteraner är trygga, erfarna och flexibla pensionärer som hjälper till löpande eller när du ringer efter oss.
Vi har alla tjänster som gör tillvaron lite enklare för såväl privatpersoner som företag. Exempelvis hemstäd, hantverk, trädgårdsarbete, hjälp med ledsagning och andra hushållsnära tjänster samt även företagsbemanning. Kontakta oss - vi hjälper dig gärna!
Mer info om Veteranpoolen hittar du här - veteranpoolen.se

Mockfjärds - Monterade fönster och dörrar

Mockfjärds erbjuder kompletta fönsterbyten.
En av de stora fördelarna med Mockfjärds är det kostnadsfria hembesöket. Ett fönsterbyte är en stor investering och för att få ett bra slutresultat krävs planering och eftertanke. Under hembesöket hjälper våra fönstermästare dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus. Som kund slipper du måttansvaret samt får en helhetslösning och ett fast pris att ta ställning till. Mockfjärds levererar både fönster och dörrar.
Mer information om oss hittar du på - mockfjards.se

Galaxen Bygg - Arbetsmiljö och Hälsa

Galaxen Bygg AB är byggsektorns företag för arbetsmiljö & hälsa, arbetsplatsförlagd rehabilitering och rekrytering av nyanlända och långtidsarbetslösa till byggbranschen. 

Galaxen Bygg AB är ett unikt, icke vinstdrivande, branschinitiativ som grundades 1986. Galaxen Bygg AB ägs gemensamt av Bravida, Byggföretagen, JM, NCC, Måleriföretagen i Sverige, Peab och Skanska.

Mer om Galaxen Bygg - www.galaxenbygg.se

DSS - Din trygghet är vårt ansvar

DSS erbjuder helhetslösningar där kunden via en enda leverantör erbjuds allt från projektering till larmmottagning och väktarinsats. 
Via unika samarbetsavtal med larmcentral och utvalda vaktbolag kan vi med ett enda avtal erbjuda en skräddarsydd totallösning från tidig detektering till professionell hantering av larm och åtgärd.
DSS har idag uppdrag för några av Dalarnas mest kvalitetsmedvetna säkerhetsköpare.
Mer om DSS - www.dss-larm.se

Moogio - Ledande inom solskydd

Moogio har arbetat med solskydd i över 60 år och är idag Nordens ledande kedja för solskydd och fönsterinredning, med butiker på 31 orter i Sverige och Danmark.
Vi är specialister på solskydd och har ett brett utbud av bland annat högkvalitativa markiser, persienner, rullgardiner och klassiska gardiner. Under åren har vi lärt oss att en lösning sällan passar alla. Därför skräddarsyr vi alltid varje produkt enligt våra kunders önskemål och behov. För att solskyddet ska få exakt rätt utseende hjälper vi också till med både mätning och montering.
Mer om Moogio - moogio.se 

Swedmarketing & D.S. - Proffs på inköp

Swedmarketing & D.S. hjälper företag med inköp av produkter, främst från Afrika och Asien.
Företaget arbetar aktivt med över sextio globalt erkända leverantörer från olika branscher och industrier. Swedmarketing & D.S. har specialiserat sig på inköp av produkter av hög kvalitet, med säkra leveranser, till rätt priser. Oavsett produkt och bransch, lönar det sig att kontakta Swedmarketing & D.S. när ni söker bra produkter, med säkra leveranser, till rätt priser. 
Mer om oss - www.swedmarketingds.com 

JTJ Eventservice - Ger en bättre upplevelse

JTJ Eventservice hjälper arrangörer att ge dess besökare en bättre upplevelse. 

JTJ Eventservice hjälper arrangörer med deras arrangemang och med allt som kunden behöver. Vi bistår bland annat med organisatorisk hjälp, personaluthyrning, load-in och load-out, städorganisation vid större event, mässor samt företags- och privata evenemang.

För mer info - www.jtjeventservice.se

Kontakta något av företagen!

“Teamwork makes the dream work”
Bang Gae